Kõrge kvaliteediga kraatide lõikur pea, kaabits edge cutter, BS1010 korrastamist seade, kraatide eemaldamine tääk, NB1100, NG1000, RB1000

0
(0 Arvustused)
€8.91 €8.02
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Tüüp Käsi-Tööriistade Osad

Toote Info

NB1100 on originaal teenetemärgi serv käepide & NBSP;

BS1010 on originaal korrastamist tera, karp sisaldab 10 labad saab kasutada protsessi alumiinium, vask, plastik, pehme metall jne.

1. kõrge kvaliteediga töödeldud pind: võrreldes kasutades lihvkettad või muud kraatide vahendid Nagu tööriist KASUTAB terav tipptasemel lõikamine, pind on töödeldud Kõrge sileduse.

2, Lihtne kasutada ja kulude kokkuhoid: nuga on väike, kaasaskantav tera võib asendada lihtsalt nuppu, ja nr kasutab elektri-ja suruõhk.Säästa energiat ja hoida kokku kulusid.

3, sort on rikas ja mitmekülgsus on tugev: paljud disainilahendused on loodud vastavalt sama töötlemine vara nr erinevaid lõiketerad, erinevate rakenduste abil lihtne vääne kontrolli Tehtud, saab muuta erinevate labade, võib jagada hakkama, võib vähendada teie ettevõtte Tööriist kulu ja inventari.

4, töötlemise valik on lai ja kohaldatavus on tugev: vastavalt erinevus töötlemise materjali valida.Nr tera sama materjali saab olema valmistatud roostevabast terasest, alumiiniumist kummist, plastikust.Lai materjali valik.Kraatide tooted: pöörlevad labad, skreeperid, uppumise auku ja faasimiseks vahendid.Need vahendid on kasutatud metalli -, plasti -, toru, liitmikud ja muud töötlemise tööstustes.

sku: t108273

Sildid: universaalne rehvi remondi tööriist, gir silikoon kaabits, kaabits nb1100, korrastamist teras, kookospähkli terasest kaabits, maniküür vahend, kraatide eemaldamine, bs1010 labad noga, tornador z 020 auto tööriist, rb1000 korrastamist, mcipollini rb1000 raam.

Sarnased Tooted