2021 Head Uut Aastat Jõulud Kaunistused Xmas Kingitus Jõuluvana Puu, Lumememm Ripats Postkasti Riputada Kaunistused Koju

0
(0 Arvustused)
€3.55 €1.56
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Päritolu Mandri-Hiina
Pakkimine Nr Kinkekarbis
Komplekt Tüüp NO
Tüüp Hulgimüük NO

Toote Info

2021 Head Uut Aastat Jõulud Kaunistused Xmas Kingitus Jõuluvana Puu, Lumememm Ripats Postkasti Riputada Kaunistused Koju

Bullet Punkte: 1、Unikaalne Kingitused: Väga sobiv kaunistus puud, rõhutades, pakendamine, kooskõlastades Jõulud sukad, puu seelikud, tabletops, kodus kaunistused või unikaalne kingitused.

2、Jõulud Atmosfääri: Objekte väike jõulupuud, Jõuluvana, lumememm, ja karud.Need Jõulud postkasti kaunistused näevad välja väga armas.Pane need armas nipsasju oma väike Jõulupuu, või panna suupisteid lastele; või lihtsalt kohaldada neid teistele Jõulud kaunistused, mis on täis Jõulud atmosfääri.

3、Ainulaadne ja Huvitav: postkast disain on unikaalne ja huvitav, sobib lastele.

4、Poe Kommid: See Christmas ornament saab salvestada Kommid, õunad, suupisted, kellad jne.

5、Sobib: Täiuslik tooteid, et suurendada Jõulud atmosfääri.Naudi happy family reunion ja nautida õnnelikum Jõulud kunagi!Sobib peredele, aknad, vannituba, festivalid, pühad, etendused, restoranid, hotellid, ärihooned, kaubanduskeskused, jne.

Kirjeldus :

See Jõulud Postkasti Ripats on unikaalne ja huvitav, sobib lastega ja saab salvestada Kommid, õunad, suupisted, kellad jne.

Tehnilised andmed :

Suurus:

Roheline: umbes 10*4*6cm/3.94*1.57*2.36 selleks, umbes 35g

Punane: umbes 12*5*8cm/4.72*1.97*3.15 selleks, umbes 55g

Valge: umbes 12*5*8cm/4.72*1.97*3.15 selleks, umbes 55g

Toote materjal: raud art + vaik

A: stiil valge

B: stiil B roheline

C: stiili C punane

Pakkeleht:

Jõulud Postkasti Ripats*1

Märkus :

See on paratamatu, et tekib kerge vigu manual mõõtmise mõõtmed, ja tegelik toode ülimuslikud.See mudel on käsitsi valmistatud toode, kerge ülevoolu liimi ja ebaühtlane värv, mis on normaalne nähtus

sku: t39580

Sildid: postkast maja õues, eva santa claus, kleebised santa postkasti, roheline post kasti, kerge postkasti, usun santa, väljas valge postkast, roheline santa claus, postkast loo, decor jõulud kirikus.

Sarnased Tooted