Kõige Paremini Sobivad Talumaja Köök Decor,Talumaja Soola Ja Pipraga Shaker Komplekt,Õli Ja Äädikas Dosaator Seatud.

0
(0 Arvustused)
€52.53 €34.68
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Tüüp Herb & Spice Vahendid
Päritolu Mandri-Hiina
Herb & Spice Tööriistad Tüüp Küüslauk Pidajad

Toote Info

Armas Talumaja Disain: See vintage klaas must ja valge soola ja pipraga shaker komplekt on valmistatud kõrge kvaliteediga klaasist, roostevabast terasest, kaas armas ja kogenud vaata.Mõõte-1.57 tolline x 1.57 tolline x 3.54 tolli, neid on lihtne hoida ja kasutada.Inspireeritud kaasaegse stiili ja vana riik decor vaadata, need soola ja pipraga shakers lisab vintage ühendust, et oma kodu kujundusest.

Lihtne täita:Lihtsalt keerata roostevabast terasest kaaned soola ja pipraga shakers kiire ja lihtne ümberpaigutamine või kasutada kokkupandav lehter tankimiseks muretsemata kallab maitse üksused väljaspool jooksul täitmise protsess.Meie soola automaadid pipar automaadid on ehitatud pikaajaliseks kasutamiseks.Ei ole kasutatav sool ja pipar shaker.

Lihtne puhastada:Lihtsalt keerata roostevabast terasest kaas soola ja pipraga shaker kiiresti ja kergesti puhastada ja loputada salt shaker ja pipraga shakers .Sees pudel saab puhastada väikese pintsliga puhtama pesu.Palun pange tähele, et see klaas soola ja pipraga shaker set saab olla vaid pesta käsitsi ja ei ole nõudepesumasin ohutu.

Suurepärane kingitus: See jumalik soola ja pipraga shaker komplekt on ideaalne tahes koju vintage decor või maamees kaunistused.Nad on täiuslik, nagu köök kingituste või pulm registri kirjed, puhkus kingitused, pulmad kingitused, Lihavõtted kingitused, emadepäeva kingitused, õpetaja kingitused, Thanksgiving kingitusi, Jõulud kingitused...ilostua oma kodu või tuua rõõmu oma lähedastele täiuslik kingitus!

Kõrge Kvaliteediga Äädikas ja Õli Aerosooli Set - Valmistatud kõrge kvaliteediga klaasist ja kummist korgiga, see õli ja äädikas jaotur on ehitatud viimase.Musta ja valget värvi klaas on kokku ei puutu, päikese ja hoiab õli ja äädikas värske tõhusamalt.

Õhukindlalt ja lekkimiskindlates - lisaks sellele, et kruvi kork, lihtne-to-remove premium roostevabast terasest õli pourer on ette nähtud kahekordse kaitse.Õli pudel on täiesti õhutihedad ja lekkimiskindlates, tagades teil saada puhas oliiviõli, ilma lekete ja pudeneb; ja see on ka tõhus ja täiesti tolmukindel.

Multi-funktsionaalne Disain - oliiviõli aerosooli pudel on õhuke ja ümar kere, lihtne korraldada ja mugav; roostevabast terasest oliiviõli infuser paremat kontrolli õli maht; lehtri tõrgeteta täitmise õli ja äädikas ilma lekib; õli aerosooli pudel on ka lihtne puhastada ja seda saab loputada otseselt veega (et säilitada pikaealisus, palun ärge kasutage nõudepesumasin).

Elegantne, Klassikaline ja Ilus Talumaja Stiilis - See ilus õli ja äädikas dispenser komplekt caddy on elegantne disain, mis on nii dekoratiivne ja funktsionaalne!Õli, äädikas dispenser komplekt sobib teie köögi-ja talumaja stiilis suurepäraselt.Õli aerosooli pudel köök andke oma köök uus välimus ning lisada veelgi rohkem võlu.

Värv:Must+valge

Materjal:klaas

Pakendi Sisu:

1 * valge õli pudel

1 * must pudel äädikat

1 * valge salt shaker

1 * pipar shaker

1 komplekt * tarvikud (värv lehter ei ole fikseeritud, nr nimetus on nõustunud)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: t40070

Sarnased Tooted