Viimased Suured Rasked Mees Roostevabast Terasest Kukk Puuri Koos Kateetri Peenise Rõngas Vooruslikkus Seade Täiskasvanud Pärisorjus BDSM Sugu Mänguasi

0
(0 Arvustused)
€65.55 €58.34
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Brändi Nimi HF Lennata Tiiger
Toote Tüüp Peenise Rõngad
Rõve Pilt No
Materjal Roostevaba Teras
Päritolu Mandri-Hiina
Seksuaalse Alatooniga No
Mudeli Number A293

Toote Info

Detailne Toote Kirjeldus

2017 Viimased Suured Rasked Mees Roostevabast Terasest Kukk Puuri Koos Kateetri Peenise Rõngas Vooruslikkus Seade Täiskasvanud Pärisorjus BDSM Seksi Mänguasi .

Materjal: 316 roostevabast terasest, Peegel poleeritud poolt käsitöö

Peenise Puuri suurus: Vt täpsemalt pilt Peenise Sõrmus Suurus: välisläbimõõt umbes 2.95"(75mm), 3 erinevat sees läbimõõt : umbes 1.57"/1.77"/1.97`(40mm/ 45mm/50mm), ühe puuri kaasas ainult üks ring.Paksus: Min: umbes 0.20" (5mm), Max: umbes 0.51` (13 mm) Kaal: ilma kateetri puuri: umbes 480g , koos kateetri puuri : 490g kogu komplekt sisaldab: 1.Üks p enis puuri. 2.Üks p enis ringi. 3.Kaks non-standard sees kuuskantpolt.Kasuta neid ühendada ees ja taga koos. 4.Üks sisemine kuusnurk mutrivõtit. 5.Üks br tabalukk kahe võtmed. 6.Üks tääk lukk. 7.Kateetri saab disembled.Te saate valida, kui soovite.

Märkus: kauba suuruse mõõtmise meetodid, mõõteseadmed, ja nii edasi erinevate on veidi viga, tavaliselt + - 1 mm viga on normaalne, ei kuulu kvaliteedi probleem või mitte, on kasutusele

Meie tegutsemine on kvaliteet ja usaldusväärsus iga toodet enne väljastamist, me uuesti testida, kas kvalifitseeritud, me ei võta tagasi, palun mõista, aitäh!Ma usun, kui sa kauba kätte saanud aru, meie kohustus.

Pakume väike hulgimüük, hulgimüük hind on odavam, siis palun saatke e-mail mulle, et ma olen võimeline andma hulgimüügi hinnakiri.

meil on oma insener jooksul tootmise ja modern disain nahast andstainless terase tootmise.me nõustuda OEM, et või teeb uue tootmise mustreid.

sku: t4551

Sildid: pu nahast püksid mees kasinuse, ringi suur etno, suur voltimise kass puuri, rõngas cock ring, vintage puuri, kolya puuri, tüdruk terasest pärisorjus, vooruslikkus ejakulatsioon, mees puuri suured, vinratin cock ring.

Sarnased Tooted