10 Pack Plastikust Taim Puutüvi Kaitsjad Lihtne Paindlik Puu Guard Laiendatav Lasteaed Silma Puukoor Protector

0
(0 Arvustused)
€80.18 €38.49
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi NoEnName_Null

Toote Info

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

Materjal: Theese puutüvi Kaitsed on valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis on vastupidav ja ei ole kergesti vigastada, see võib kaitsta oma puud ja taimed tuule ja vihma aastaringselt.

Lihtne kasutada: Iga meie koor kaitsjad on luku ühel küljel.Teil on vaja ainult ümber puu koor kaitsja ja luku pandla edukalt lahenda puu külge, et kaitsta puud.

Disain: Iga meie puutüvi protector on luku ühel pool, mida saab kergesti kokku pandud teiste puutüvi kaitsja; sisseehitatud pesa disain koos ventilatsiooni avad võimaldab õhu ringlus ja vähendab tavaline Kogunemine niiskust, mis põhjustab koor mädanema.

Suurus: suurus meie võrse pagasiruumi kaitsjad on umbes 38 x 25cm, ja puu kaitsja võib kaitsta puu maksimaalne läbimõõt 4 cm.Ja meie Tehas puutüvi Kaitsjad saab servjätkatud, võite liimida neid kaitsta suurem reisikohvrid.

Lai Rakendus: Meie pagasiruumi kaitsja saab kasutada mitte ainult, et kaitsta puid, kuid ka selleks, et kaitsta lamp postitusi, maastik, rajatised, korv postitusi, jne.

Värv:roheline

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

10 * Puutüvi Protector

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: t51880

Sarnased Tooted