Täpsus Märgistus T-Kujuline Reegel,Tainless Terasest Positsioneerimis-Line Näidik, Puusepp Märgistus T-Kujuline Eeskiri

0
(0 Arvustused)
€16.74 €12.56
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina

Toote Info

[Säästa aega]Leia terav pliiats või kirjutaja absoluutse täpsusega.See T-Eeskiri töö ilusti joonistada jooni täpselt, kus sa tahad neid, mis on väga sobiv puidutöötlemine ja on hea abimees saab.

[Selgelt Identifitseeritav Skaala], viimistlus omadused madal pimestavad ja kaitsev pulbervärvitud.See on pidev sügav märgistus ja skaalajaotused max Loetavust.See on T-Eeskiri, mis võib anda teile suurema täpsusega,selgem skaala,parem joon joonisel.

[Vastupidavad ja vastupidav]Alumiinium sulamist T-eeskirja on tehtud hea kvaliteediga Alumiiniumist, vastupidav ja vastupidav;hea mõõtmise vahend, lihtne ja mugav kasutada.Roostevabast terasest T-Eeskiri koostisega square on sügav ofort skaala parem loetavus ja pikaajaline kasutamine.

[Laialdane kohaldamine]Meie koostisega märgistamise või mõõteseadmed, mis on samaaegselt seatud, et iga skaala asendisse täiuslik, instant täpsust.kasulik mõõtmise vahend puusepp,disainerid,arhitektid,insenerid, ja nii edasi;Sobib puidu,sisustus jne.

Stiil:12 tolli (umbes 30.5 cm) / 6 tolli (umbes 15.2 cm / 3 tolli (umbes 7,6 cm)

Värv:Nagu näha

Materjal:Alumiinium

Pakendi Sisu:

1 komplekt * Märgistamise Eeskiri

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: t54727

Sarnased Tooted