Mesi Sisuliselt Huule Mask, Niisutav Toitev Magada Huulepalsam Anti-Wrinkle Huulte Hooldus Anti-Krakkimise Kollageeni Huulte Geel Plaastrid Pad

0
(0 Arvustused)
€4.62 €2.31
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Brändi Nimi LANBENA
Mitu Tükki Üks Ühik
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Emane

Toote Info

Kirjeldus:

Huule Masque on hea niisutav ja toitev mõju.Kui kasutada ettevaatlikult, enamik sisuliselt on see mett Huulte Masque on otseselt ja täielikult imendunud teie huuled.Pärast imendumist, see saab tõhusalt kaitsta huuled, vältida kuivust ja tõhusalt toidavad huulte nahka.

Kirjeldus:

Sisu: umbes 5,5 g

Pakendi suurus: umbes 4. 5*3. 8*3. 8cm/1.77*1.49*1.49 aastal

Kogukaal: ca 45 g

Pakkeleht:

Huule masque*1

Lip brush stick*1

Laadi nõuanded:

1. Palun hoida seda kättesaamatus lapsed, vältida juhuslikku allaneelamist, hoida jahedas kohas ning vältida otsest päikesevalgust.

2. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, pilte osa tooteid võib olla väike värvi erinevus, ja värv on ülimuslik mitterahaliste!

Vaata rohkem toote detailid

1.Niisutav: Kas põhjuseks on kuiv kliima või puudub niiskus üldiselt, meie mee huulepalsam on mõeldud pakkuma igakülgset niiskuse nahka ja huuled.

2.Mitmeotstarbeline Huule Masque: mesi huule masque võib remont kuiva, kareda ja lõhenenud huuli, muutes naha siledaks ja pehmeks ning andes sulle terve ja ahvatlev huuled.

3.Mugav Kasutada: Pärast registreerumist huulepulk päeva jooksul, saate anda oma huuled spa öösel teha neid otsima atraktiivsemaks järgmisel päeval.Peaminister enne taotluse huulepalsam sujuvamaks taotluse.

4.Siidine Tekstuur: sile tekstuur koos atraktiivne mee lõhn, hellitab sinu huuli ja toob sulle magus ja siledad huuled koos imelise naudingu.

5.Stiilne Kingitus: Peen ja kompaktne honeypot disain vastavad teie unistuste tüdruk meeleolu.Õrn pakend on täiuslik, nagu sünnipäeva kingitus sõpradele või pereliikmetele.

sku: t82750

Sarnased Tooted