Kolmekordne Katkesta Akrüül Otsa Lõikur Mõõtmise Skaala (6 Suuruse Valikuid) Professionaalne Akrüül Küünte Clipper-Nail Tip Lõikur Maniküüri-Tööriistad

0
(0 Arvustused)
€5.33 €3.74
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Mitu Tükki Üks Ühik
Taotlus Sõrm
Toote Tüüp Clipper & Trimmer
Materjal Roostevaba Teras
Suurus 15*5cm
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Vihje Lõikur Mõõtmise Dial

Toote Info

4 Värvi Triple Katkesta Akrüül Otsa Lõikur Mõõtmise Skaala (6 Suuruse Valikuid) Professionaalne Akrüül Küünte Clipper-Nail Tip Lõikur Maniküüri-Tööriistad

Toote Detailid

Seisukord:100% uhiuue

Nimi: False Küüned Lõikur

Muster: U-kujuline

Värv: Roosa punane,Must,Valge,Sinine

Suurus: 6.22 x 3.5 x 1.81 tolli

Kogus: 1 tk

Komplekti kuulub:

1 x False Küüned Lõikur

Omadused:

Kõrge Kvaliteet:nail clipper on valmistatud ARS materjali ja kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, ilma burr, see on väga kujuga, kuid ohutu lõikamine akrüül küünte clippers.

Lihtne CarryThe küünte lõikur on lihtne teha ja kaasaskantav tuua, ärge muretsege tera lõigatud sõrm juures õnnetus, et see on ohutu.Mida rohkem, varustatud prügi jäätmete kasti, et vältida pritsmete.

Ergonoomiline SizeThe küünte lõikur on kerge ja mugav töötama ergonoomiliselt kujundatud käepide.Pealegi, roostevabast kevad on piisavalt tugev, et kasutada pikka aega.Samuti on see sobiks eri peopesa suurused enamik inimesi.

Terava Servaga Lõiketera küünte kääridega saab lõigata läbi erineva kujuga sobitada oma küüned lihtsalt sensori nurk lõikur hästi lõigatud,straight-cut -, ring-lõigatud.Kvaliteetne metall-labad ja vedrud, vastupidav piisavalt pikaajaline kasutamine.

sku: t84995

Sarnased Tooted