2-in-1 Lapsevanker Pudeli Omanikke Kruvi U Suupisted Omanik Hammas Käru Strollers

0
(0 Arvustused)
€18.90 €9.65
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Tüüp topsihoidja
Vanus Rasedus
Päritolu Mandri-Hiina
CN Guangdong
Materjal Plast
Mudeli Number Y88D7HH1003368

Toote Info

Omadused:

OOTDTY

Multi-Use Sport Cup Omanik: Meie jalutuskäru topsihoidja objekte 1 pudel pesast, 1 snack konteineri pesa, topsihoidja saab hoida oma tass vastupidav ja ei valades välja või langeb alla isegi ebatasasel teel.

Reguleeritav Klamber: topsihoidja funktsioonid reguleeritav kruvi klamber, et tasuta muuta klamber nurgad, kergesti kohandada kraadi survetunne baasi sinu käepide suurus, väga ühilduv võiks täita oma erinevaid nõudeid.

Ohutuse Usaldusväärne Materjal: materjal sisaldab vastupidavast ABS materjalist, nr-kahjulik lõhn, kulumist vastupidav, mis võib määrata baari tihedalt ja tassi pesast sisse-ehitatud anti-skid pad, mitte nullist oma pudel ja hoida seda stabiilsena.

Käed Vabastada Jalutuskäru Pudel Omanik: jalutuskäru pudeli hoidik, mis sobib erinevate tassid, kohvi tassi, lutipudelid, karastusjoogid, snack konteiner võiks korraldada ühise suupiste, küpsised, vabastama oma käsi, samas kaubanduskeskused, käimine, reisimine , stabiilne fikseeritud ja mure vaba veojõu või tilk.

Lai Valik Taotlus: universal cup telefoni hoidik, mis sobib kõige tüüpi käru, vanker, baby jalutuskäru ja , roller, käru, walker, golf cart, ranna tool, ja palju objekte, mille käepide baari, lihtne paigaldada, mitu kasutades asjaolud, kohaldatavad.

Tehnilised andmed:

Toote Mõõt: nagu pildid näidatud

Materjal: ABS

Värv: Must/Hall/Roheline

Neto Kaal: umbes. 325g/0.71 lbs

Pakett Sisaldab:

1 x 2-in-1 Jalutuskäru Cup Omanikule Suupiste Mahuti

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: t3853

Sarnased Tooted