DIY Kella - Kaasaegne 3D Peegel Seina Kella Decor,Rooma Numbritega Kella - Seina Kleebis Kella Koju, Tuba Decor

0
(0 Arvustused)
€9.78 €7.92
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
On Nutikas Seade NO
Päritolu Mandri-Hiina

Toote Info

[Tänapäevase ja Loomingulise Disaini]See framesless seina kell on DIY dekoratiivne kunst, numbrid on stereoskoopiline mõju , suur DIY suurus on väga sobilik erinevate tüüpi tühja seina kaunistamiseks ja ka väga pilkupüüdvad akrüül peegel pind annab oma toa shinning ja kaasaegne tunne .

[Nautida Lõbus DIY] Luua oma unikaalse kella,te saate hõlpsasti pikendada või lühendada diameetriga kell, mis sobiks erineva suuruse seina.Nagu TV wall decor, elutoas või magamistoas.

[Hääletu Liikumine]Mitte tiksub,Ei müra,ei Anna teile vaikne öö, maksimaalselt vähendada energiatarbimist ja tõhusalt laiendada elu liikumine.

[Lihtne Paigaldada] Pakett sisaldab isekleepuvad kleebised ja abimaterjalid skaala valitseja jaoks lihtsam paigaldada.Iga peeglid on kaitsva kile, palun rebida pärast paigaldamist.Aku:AA-tüüpi(1,5 V) patareid(ei kuulu komplekti).

[Prefekt Kingitused]ideaalne kaunistus elutoad, magamistoad, koridorid, restoranid, bürood, hotellid.Varustatud peen pakendi, see on suurepärane kingitus perele ja sõpradele.

Värv: Sinine / Kuldne / Punane / Hõbe / Must

Materjal: akrüül

Suurus: läbimõõt 10cm

Pakendi Sisu:

1 x DIY Kella

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: t5841

Sarnased Tooted