Liblikas Decor Dream Catcher - Käsitsi Kootud Boho Chic Makramee Seina Riputamiseks, Bohemian Maamees Liblikas Seina Art Teenetemärgi

0
(0 Arvustused)
€15.98 €12.62
Laos

Lisa ostukorvi Lisa Soovinimekirja
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PVC

Toote Info

Liblikas Decor Dream Catcher - Käsitsi Kootud Boho Chic Makramee Seina Riputamiseks, Bohemian Maamees Liblikas Seina Art Teenetemärgi

Ilus Liblikas Makramee Seina Art Dream Catcher: Lisada tekstuuri kunsti pöörduda oma lemmik nurgas oma maja selle Makramee Dreamcatcher.See on keskpunkt, kus riputatud.Kui tutid lisada ilu see seinale riputamiseks.

Laadi Inspireeritud Liblikas Tuba Decor: See ring makramee teenetemärgi, mis on kujundatud ilus liblikas keskel.See käsi Silmkoelised liblikas on ideaalne, kui soovite luua liblikas teema põhjal teenetemärgi kodus.

Boho Käsitöö Maamees Liblikas Kaunistamiseks: Lihtsalt riputa see Makramee dream catcher üle mantel, diivan, voodi, kirjutuslaud, või isegi sissepääsu juures oma kodus.Võite ka anda nagu kingitus housewarming, sünnipäevad, thanksgiving, või Jõulud.

Vastupidav ja Kvaliteedi Kasutatud Materjali: See boho chic liblikas dreamcatcher on tehtud kasutades premium-kvaliteediga puuvilla, millel on hämmastav käsitsi sõlmes lindid.

Toote Spetsifikatsioonid: makramee liblikas on peatatud paks maamees ring rauast rõngas, mis hoiab Makramee kunsti ja see on 8inch/20cm, pikkus Kokku on umbes 19inch/49cm.

Tüüp: Makramee dream catcher

Stiil: Bohemia

Värv: beež

Materjal: puuvillane lõng, rauast rõngas

Pakendi Sisu:

1 * Makramee Dream Catcher

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: t1479

Sarnased Tooted